Galleri

År 2013


Klubbmästerskap i hoppning för juniorer 15.9.2013
Vinnare Andrea Westerdahl och Elvis Caruso.

 


Klubbmästerskap i hoppning för seniorer 2013
Vinnare Kristina Hummelgård och Aspekt II, tvåa Linn Groop och Ataman III, trea Jenny Långström och Elvis Caruso

 


Klubbmästerskap i dressyr för seniorer 2013
Vinnare Ellinore Hofman och Maskerade

 


Korsnäs-Pokalen 2013 ordnades söndagen den 25 augusti. Tävlingen hade detta år lockat mindre deltagare än vanligt men ändå klockades 51 ekipage genom banan i fyra olika klasser.
I den första klassen på 80 cm, Prix de Lokaltapiola/Lähitapiola, vann Jenny Sabel på Goldessa, Paulina Lillkung med Locanda H blev tvåa medan hemmeekipaget Jenny Långström och ponnyn Elvis Caruso lyckades ta en fin tredje placering trots en harmlig rivning på sista hindret i grundbanan.
I den andra klassen över 90 cm, Prix de Nordea, blev Arja Suomalainen och Laura IV etta, Weronica Norrgård med Valentino blev tvåa och Agneeta Knip med Simson tog hem tredjeplatsen.
I den tredje klassen på 100 cm, Prix de Korsnäs Andelsbank, tävlade ekipagen om Korsnäs-Pokalen. Den togs hem av 14-åriga Julia Haikonen och Grenada II som representerar föreningen Myrkyn yksityisratsastajat. Julia och Grenada II fick förutom pokalen och prispengar även ett hästtäcke som bevis på att de vunnit Korsnäs-Pokalen 2013. Silverpokalen togs detta år av ekipaget Miina Köykkä-Prella och bronset gick till Sonja Holm och Calais.
Den sista hoppklassen avgjordes på höjden 110 cm, Prix de Korsnäs Handelsträdgård, den vanns av Sanna Pajula och Footlose, tvåa blev Julia Haikonen och Grenada II och som trea kom Matti Sorvari med Vanilla Sky.

 


Vinnaren av Korsnäs-Pokal klassen 2013, Julia Haikonen och ponnyn Grenada II

Tillbaka